Skrei med beurre blanc og sånn…

Min svoger lagde et nydelig måltid til oss på søndag.

SVIDDÅ

Herlig søndagsmiddag med huset fylt til randen av de flotteste gjester – svigers fra øst og Munkene fra vest.

Menyen som fristet alles ganer idag var:
Skrei med beurre blanc, ovnsbakte rotgrønnsaker og fennikelsalat
Sjokoladefondant med sviddå pærer, salte nøtter og honningsky

Begynte med å klargjøre ingrediensene til salaten først… En fennikel skåret i skiver fosskokes i saltet vann i 2 minutter for så å hives i kaldt vann. Blader fra noen rosenkål fosskokes i saltet vann i 1 minutt med etterfølgende isbad. Små buketter fra brokkoli får samme behandling som bladene. Isbaderne siles og legges til tørk på kjøkkenpapir.
En kvart agurk skjæres i tynne staver (ta bort kjernen først). Til slutt sprøstekes bacon i biter og de får renne av seg på kjøkkenpapir. Salaten monteres i små boller, drypp over litt mango eddik og en god olivenolje rett før servering.

Etter salat gjorde jeg klar klar rotgrønnsaker…kjøleskapet og…

View original post 388 more words

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s