Glutenfritt mel

Det finnes mange varianter av glutefrie melblandibger på markedet. Jeg opplever at det er ganske ulik konsistens og smak på mange av de. I det siste har jeg blandet Finax fint mel med Jyttemel for å få den konsistensen og smaken som fungerer bra for pizza og boller. Men for å få mest mulig lik smak som hvetemel er det beste å blandet målet selv. Jeg fant nylig en fin oversikt over alle de ulike glutenfrie meltypene. Mange navn jeg ikke har hørt om og som jeg ikke vet helt hvor jeg skal få tak i, men helskost butikker har nok mye av det som står på listen. Så da er det bare å eksperimentere og skape sin egen favoritt blanding.
Se Fork and Beans for inspirasjon

20140123-191349.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s