Hotellfrokoster og et hav av muligheter

Frokostbuffet på relativt store hoteller er vel det måltidet som er enklest når man er på reise. Det er vanligvis et hav av valgmuligheter i forhold til pålegg, grønnsaker og frukt. Derfor skjønner ikke jeg hvorfor folk med cøliaki eller glutenintoleranse er stadig på på søken etter glutenfrie hoteller. En velutrustet frokostbuffet har gjerne et hjørne med glutenfrie alternativer i form av frokostblanding og tørt brød. Det er vel og bra, men ikke særlig imponerende. Heller spise 3 egg og en haug med laks. Mine barn får velge fritt blant utvalget og går gjerne for bestilling av egen omelett etterfulgt av blanding av ulike smoothies, spise sjokoladepålegg med skje + hive innpå en haug med melon som finale. Det skal være stas å bo på hotell.

20140119-111936.jpg

Advertisements

2 kommentarer om “Hotellfrokoster og et hav av muligheter

  1. For vår del handler det vel ikke så mye om å finne steder som har glutenfritt brød, som å finne steder songar rikelig med alternativer, og ikke minst: forstår viktigheten av mathygiene. Kjedelig å få ferien ødelagt av smuler på avveie eller blanding av redskaper…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s