Sandnøtter var julens hit

Ikke nok med at det ble fort borte fra fat i juleselskapet, men da jeg skulle sette frem siste rest var alle kakene borte.

Her er oppskriften hentet fra http://lailasglutenfriekrok.blogspot.no/2010/11/julekaker.html

Sandnøtter (potetemelstoppar):
250 gr smør, 250 gr sukker, 1 egg, 500 gr potetemel, 125 gr mel, 4 ts vaniljesukker og 1 ts bakepulver.
Smør og sukker røres kvitt. Ha i resten, og kna deigen sammen.Trill ut små kuler (pass på å lage dei ganske små), trykk ned med ein gaffel. Steik på 180 grader til dei er gylne under, 10-15 minutt. Kakene er svært porøse medan dei er varme, legg dei forsiktig over på rist.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s